26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Мер Житомира представив директора Пластового молодіжного центру Максима Швеця. ФОТО

Мер Житомира представив директора Пластового молодіжного центру Максима Швеця. ФОТО

  • 14 листопада, 2018 10:46
  • 2
14 листопада міський голова Житомира Сергій Сухомлин представив директора Пластового молодіжного центру Максима Швеця. Про це «Журналу Житомира» повідомляє Житомирська міська рада.

«В тих умовах, яких перебуває сьогодні наша країна, дуже важливо, що Пластовий молодіжний центр у Житомирі очолила людина, яка пройшла АТО, чітко розуміє завдання, які стоять перед Пластовим рухом», - зазначив міський голова.

За словами директора Пластового молодіжного центру Максима Швеця, центр працюватиме на основі Стратегії національно-патріотичного виховання молоді.
 

«Кожен з нас має бути відповідальним, ефективним, щоб надалі розбудовувати нашу країну. Пластовий молодіжний центр має об’єднати всі молодіжні рухи», - сказав Максим Швець.


Нагадаємо, пластовий молодіжний центр утворений рішенням сесії Житомирської міської ради №987 від 12.04.2018. Напередодні петицію про його створення підтримали 100% голосів за 4 дні. Розпорядженням міського голови з 1 листопада директором центру призначений Максим Швець.

Пластовий молодіжний центр має на меті об’єднати інститути громадянського суспільства, щоб створити сприятливі умови консолідації зусиль усіх організації, що працюють з дітьми та молоддю для їх власного розвитку, інтересів міста та країни в цілому. Інтелектуальний потенціал молоді буде направлений від емоційного зацікавлення певних видом діяльності (художньої, спортивної, ком’ютерної, військової, виробничої та іншої) у практичну площину індивідуальної чи колективної участі у проектах професійного спрямування (від хоббі до конкретного виду діяльності).

Проекти реалізовуватимуться у вигляді майстер-класів, виставок, краєзнавчих мандрівок, фестивалів.

У 2018 році фінансування на заробітну плату та утримання Пластового молодіжного центру не передбачалось. За штатним розписом кількість посад становить 3 одиниці : керівник, головний бухгалтер, фахівець. В 2019 році планується виділення з міського бюджету на заробітну плату з нарахуваннями 420 тис. грн на 3 штатні одиниці.



Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

OLEH DANYLIUK
14 листопада, 2018 17:14:57

Что за пионеры? )

15 листопада, 2018 10:04:54

І скрізь Краснопір.