28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Фракція «Об'єднання «Самопоміч» в обласній раді: «Форум «Розмови про майбутнє» проектує візію успіху та розвитку України»

Фракція «Об'єднання «Самопоміч» в обласній раді: «Форум «Розмови про майбутнє» проектує візію успіху та розвитку України»

  • 13 листопада, 2018 9:04

Фракція «Об'єднання «Самопоміч» у Житомирській обласній раді взяла участь у форумі "Future Talks/Розмови про майбутнє", що відбувся у Житомирі. Спікерами були Андрій Садовий, народні депутати від «Об'єднання «Самопоміч», які обговорювали виклики, цілі та план дій задля створення успішної країни.

На форум завітали кількасот учасників з різних районів Житомирської області. На заході йшлося про безпеку, економіку, середній і малий бізнес, боротьбу з корупцією. Присутні цікавилися, як депутати «Об'єднання «Самопоміч» в умовах опозиції голосують за законопроекти у Верховній Раді України, за проекти рішень у місцевих радах. Лідер партії Андрій Садовий наголосив, що депутати виступають проти грабіжницьких рішень, голосують за державницькі питання, що стосуються інтересів усієї громади. Також окрема мова була і про тарифну політику, яка обурює українців. Представники «Об'єднання «Самопоміч» говорили про корупційні схеми, наприклад, горезвісний «Роттердам +» та висловили переконання, що подібними схемами мають не просто займатися правоохоронні органи, а притягати до відповідальності тих, хто дурить споживачів.

У фракції «Об'єднання «Самопоміч» у Житомирській обласній раді вважають, що такий формат спілкування вкрай потрібний громаді, оскільки є змога поспілкуватися з фахівцями різних галузей, задати питання, знайти рішення.

Прес-служба фракції «Об'єднання «Самопоміч» у Житомирській обласній раді



Поділитись

Новини по темі: