27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • В Житомирській області знову розбійний напад на водія таксі. ФОТО

В Житомирській області знову розбійний напад на водія таксі. ФОТО

  • 12 листопада, 2018 12:31
  • 1
Вчора 11 листопада уночі у Коростенському районі двоє молодиків вчинили розбійний напад на водія таксі, завдавши йому тілесних ушкоджень та відібравши його автомобіль. Уже за кілька годин поліцейські встановили особи підозрюваних та затримали їх.

Близько 4 ранку на автодорозі Київ-Ковель, у с. Малій Зубовщині, до автомобіля таксі сіли двоє парубків. Уже за кілька сот метрів один з них, що знаходився позаду, накинувся на водія, завдаючи ударів та намагаючись стиснути горло. Між чоловіками зав’язалась боротьба, до якої приєднався і другий пасажир. Відтак нападникам разом вдалося викинули потерпілого з авто «Деу Ланос» та поїхали геть.

Оговтавшись від отриманих травм, 38-річний керманич зміг розповісти про напад іншим водіям, які проїжджали у цей час на автодорозі, а ті повідомили до поліції.

Для з’ясування усіх обставин та перевірки отриманої інформації на місце події виїхали слідчо-оперативна група Коростенського відділу, а також патрульні.

Потерпілий більш детально описав зовнішність нападників та надав інші відомості, що допомогли розшуківцям оперативно ідентифікувати їх особи. А автомобіль таксі патрульні знайшли за кілька кілометрів від місця події.

- Уже за кілька годин на вокзалі у м. Коростені ми затримали підозрюваних. Це 18-ти та 22-річні жителі с. Грозиного, обидва ніде не працюють. Старший раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень, - розповів начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт. - За їх словами, вони збирались їхати до обласного центра.

Обоє парубків затримані у рамках ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відтак парубкам може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 7 до 12 років. 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

12 листопада, 2018 13:04:33

Адмін, дай відповідь на приватні повідомлення!