25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Провів ніч у лісі: на Житомирщині після 10 годин пошуків знайшли заблукалого грибника

Провів ніч у лісі: на Житомирщині після 10 годин пошуків знайшли заблукалого грибника

  • 8 листопада, 2018 9:02
В Малинському районі Житомирської області після 10-годинних пошуків поліції вдалось розшукати стомленого та замерзлого пенсіонера, який поїхав до лісу збирати гриби та заблукав. Про це "Журнал Житомира" інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

Повідомлення про зникнення 78-річного жителя м. Малина надійшло до поліції увечері 6 листопада. За словами дочки пенсіонера, ще уранці він поїхав мопедом до лісу збирати гриби. Пообіді вона не змогла з ним зв’язатися по мобільному, а близько 21.00, не дочекавшись на батька додому, забила тривогу.
 

"Ми розпочали низку заходів щодо розшуку чоловіка, адже розуміли, що часу обмаль: зараз холодні ночі і перебування у лісі у таку пору загрожує життю та здоров’ю людини, - розповів начальник Малинського відділення поліції Олександр Гайовий. – Попередньо встановили, що пенсіонер ймовірно знаходиться у лісовому масиві у районі с. Березине".


Нічні пошуки результату не дали, а ближче до 7-ї ранку мобільний телефон заблукалого грибника знову з’явився у мережі. Дідусь тільки повідомив, що сильно замерз, однак де знаходиться – не знає.

За допомогою технічних засобів поліцейські змогли більш точно встановити квадрат пошуку і врешті відшукали пенсіонера у лісовому масиві. Правоохоронці доставили заблукалого дідуся додому та передали під опіку дочці.
Поділитись

Новини по темі: