16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • В Житомирі 2 тижні назад почався опалювальний сезон, але батареї теплі не в усіх будинках. ВІДЕО

В Житомирі 2 тижні назад почався опалювальний сезон, але батареї теплі не в усіх будинках. ВІДЕО

  • 7 листопада, 2018 16:11
Цього року опалювальний сезон в Житомирі почався 22 жовтня, але далеко не у всіх будинках гарячі батареї. Так, досі без тепла залишаються жителі дікількох будинків у мікрорайоні Малікова.

Там досі триває ремонт теплотраси, декотрі труби вже змонтовані, декотрі – лежать обабіч поряд з майбутньою теплотрасою. Роботи ведуться мляво: із техніки тут лише один кран та двоє робочих, інформує СК1.

Заступник міського голови пообіцяв, що опалення у мікрорайоні ввімкнуть за кілька днів. Щоправда, це вже не перша обіцянка від міських чиновників. Також депутати Житомирської міськради вирішили змусити недобросовісного підрядника відповідати за невиконані роботи.

«Юридичному департаменту міської ради підготувати звернення щодо несвоєчасного виконання робіт на вказаних ділянках, включаючи Службу Безпеки України. Скласти перелік заходів, які потрібно зробити щодо врегулювання зазначеної проблеми. Відповідному органу виконавчої влади створити надзвичайний штаб по вивченню даного питання, який буде працювати над почасовим контролем виконання робіт по вулиці Малікова та вулиці Клосовського», – каже депутат Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв.

Водночас, мікрорайон Малікова не єдиний у місті, де нема тепла. У соцмережах люди скаржаться на холод в багатоповерхівках по вулиці Шевченка.
 

«А чому лише мова про вулицю Малікова? Невже про Шевченка 12-Б забули? Співчуття і вибачення - це замало! І справді: хто буде відповідати за знущання над людьми???».


На теплотрасі поблизу вулиці Шевченка киплять роботи. Замінює тут старі труби київська компанія. Працюють в Житомирі понад 2 місяці. Кажуть, що їхню бригаду «перекидали» на Малікова, бо інша фірма-підрядник не виконувала зобов’язань. На той час теплотрасу поблизу Шевченка ніхто не ремонтував. Простій тут був ще й тому, що нічим було працювати. Виконроб запевняє, що ремонти на об’єкті завершать за півтора тижні.

Допоки житомиряни чекають теплих батарей, вмикають електрообігрівачі та тепліше вдягаються.

Поділитись

Новини по темі: