27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Найбільш кримінальні райони Житомира назвали у поліції

  • 5 листопада, 2018 12:58
Мікрорайони Польова, Центр, Крошня та Богунія вважаються кримінальними лідерами обласного центру. Саме тут протягом останніх двох років скоєно найбільше кримінальних правопорушень. Про це повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока у відповіді на інформаційний запит «Вголос.zt».

«Найбільше кримінальних правопорушень скоєно в таких мікрорайонах міста, як Польова, Центр, Крошня, Богунія. У 2017 до Житомирського відділу поліції надійшло 56 тис. 208 заяв та повідомлень про злочини. З них 7 тис. 348 правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, як інформацію з ознаками кримінального правопорушення. Загалом, згідно статистичних даних впродовж 2017 року на території міста Житомира зареєстровано: 4 умисних вбивства, по яких особи встановлені; 2 факти згвалтування, особи також встановлені; 14 фактів спричинення тяжких тілесних ушкоджень, особи встановлені; 20 фактів розбійних нападів, з них по 16 особи встановлені, а також 214 фактів пограбувань громадян, з них встановлено осіб – 85», – розповів Сорока.

За одинадцять місяців 2018 року до Житомирського ВП надійшло 54 тис. 487 заяв та повідомлень, з яких 5 тис. 581 повідомлень з ознаками кримінального правопорушення правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Цікаво, що торік Житомир посідав 17 місце з 24 у ТОП- найнебезпечніших міст України. Про це йдеться в Рейтингу безпеки обласних центрів України, який оприлюднив Інститут суспільно-економічних досліджень. Найнебезпечнішим містом країни назвали Запоріжжя. Після Запоріжжя в рейтингу найнебезпечніших міст назвали Кропивницький, Київ, Сєвєродонецьк та Миколаїв.
Поділитись

Новини по темі: