20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Ревізор в Житомирі: місцеві ресторани та готелі шокували Миколу Тищенка

  • 2 листопада, 2018 16:29
Телеведучий Микола Тищенко разом з командою свого шоу "Ревізор з Тищенко" побував в Житомирі. Саме наше місто має всі шанси отримати звання "місто контрастів", якщо говорити про перевірки місцевих ресторанів, готелів і салону краси.

Як повідомляє РБК-Україна, для початку їх чекав приємний контраст - готель "Ялинка", який п'ять років тому команда охрестила "мертвим" через повсюдно моторошний стан, порадував свіжим ремонтом. Побачене не на жарт здивувало Миколи Тищенка і його співведучу і шеф-редактора проекту Анну Жижу.

Однак, як виявилося пізніше, не всі так радо чекали на візит команди. Наприклад, паб "Ланселот" ще до приїзду знімальної групи розжився власної табличкою, зробленої на манер нагороди проекту. Тільки замість коронного "контрольного" жесту там красувалася комбінація із середнім пальцем, а біля неї - напис "Ревізор іде на*".

Також команда проведе повторну ревізію фастфуду "Час поїсти", який три роки тому вже отримав фірмову нагороду проекту. Подробиці ревізій в місті Житомирі в понеділок, 5 листопада, о 19:00 на Новому каналі.

Поділитись

Новини по темі: