28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Районам та громадам Житомирщини передали чергову партію шкільних автобусів. ФОТО

Районам та громадам Житомирщини передали чергову партію шкільних автобусів. ФОТО

  • 1 листопада, 2018 15:59
Нові шкільні автобуси отримали райони та об’єднані територіальні громади Житомирщини. 16 з 20 закуплених цьогоріч шкільних автобусів вже підвозитимуть дітей з комфортом до навчальних закладів.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі Житомирської облдержадміністрації.
 

«У цьому році ми провели тендер на купівлю 20 автобусів на загальну суму 37 млн 200 тис. грн. Наразі постачальник нам доставив 16 автобусів. Зрозуміло, що ми вирішили не чекати і вже передати районам та громадам наявні автобуси, тому що в них є потреба – вони доставляють дітей із віддалених сіл до школи. Інші 4 автобуси надійдуть протягом тижня і ми їх теж передамо», – зазначив голова ОДА Ігор Гундич.


Щодня на Житомирщині підвозяться 14,5 тисяч дітей до 369 навчальних закладів із 1010 населених пунктів. 100% дітей, які потребують підвезення до навчального закладу, ним забезпечені. На сьогодні в області вже 274 шкільні автобуси.

20 нових шкільних автобусів (з них 1 шкільний автобус для дітей з особливими освітніми потребами для Романівського району) закуплено на загальну суму 37,2 млн грн. Вартість 1 автобуса становить 1,8 млн грн. Виробник автобусів ДП «АЗС №1 «Автомобільна компанія «Богдан Моторс».























Поділитись

Новини по темі: