19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі поліція впіймала «світлофорного» крадія, ним виявився працівник комунального підприємства

У Житомирі поліція впіймала «світлофорного» крадія, ним виявився працівник комунального підприємства

  • 31 жовтня, 2018 17:17
Поліція затримала в Житомирі працівника одного з комунальних підприємств, який упродовж місяця займався крадіжками деталей з світлофорів. Про це "Журналу Житомира" розповіли в прес-службі ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"В усіх випадках, про які нам повідомили, з розподільчих шаф були викрадені світлофорні контролери, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Ця та інші встановлені нами обставини свідчили про причетність до крадіжок  достатньо обізнаної особи". 


У першу чергу, поліцейські перевіряли нинішніх та колишніх працівників підприємства щодо можливих крадіжок, а також схильних до подібних правопорушень осіб. У результаті цих та інших заходів поліцейським вдалося отримати докази причетності до злочинів 36-річного чоловіка, працівника комунального підприємства.

Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Про причетність його до вчинення указаних правопорушень свідчать у тому числі і записи камер відеоспостереження та інші зібрані докази.

За чинним законодавством за вчинені крадіжки чоловікові може загрожувати покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.
Поділитись

Новини по темі: