19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На трасі Житомир - Коростень сталася ДТП: розбиті 3 автомобілі, є постраждалі. ФОТО

На трасі Житомир - Коростень сталася ДТП: розбиті 3 автомобілі, є постраждалі. ФОТО

  • 31 жовтня, 2018 15:43
Сьогодні зранку, 31 жовтня, на автодорозі Виступовичі-Житомир зіткнулись 3 автомобіля. Дорожньо-транспортна пригода сталась неподалік Черняхова.

За попередньою інформацією ГУ Нацполіції Житомирщини, водій автомобіля «Skoda», 28-річний житомирянин, прямуючи у напрямку смт Черняхова, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив зіткнення з автомобілем «Ford» під керуванням 32-річного жителя м. Коростеня. 

У цей час з автомобілем «Skoda» зіштовхнувся мікроавтобус «Opel» під керуванням житомирянина, що рухався позаду у попутному з ним напрямку. У результаті ДТП травми отримав водій «Skoda», його було ушпиталено до Житомирської міської лікарні.

Тілесні ушкодження, попередньо у вигляді забоїв та гематом, отримали пасажири автомобіля «Ford» - 36-річна дружина водія та двоє їх дітей, 2007 та 2011 р.н., усі жителі Коростенщини. Також у салоні авто знаходилось 6-місячне немовля, дитина не постраждала. Їм усім було надано медичну допомогу на місці події.

«Водій і двоє пасажирів автомобіля «Opel» також були оглянуті медиками і отримали медичну допомогу без госпіталізації. Зараз йде з'ясування причин і обставин події», - додали в поліції.





Поділитись

Новини по темі: