28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Віце-прем'єр з питань європейської інтеграції зустрілася зі студентами житомирського політеху. ФОТО

Віце-прем'єр з питань європейської інтеграції зустрілася зі студентами житомирського політеху. ФОТО

  • 31 жовтня, 2018 13:48
Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе відвідала Житомир, де поспілкувалась зі студентами Житомирського державного технологічного університету.

За інформацією ОДА, студенти мали змогу отримати відповідь на питання, які їх хвилюють, говорячи про процес європейської інтеграції. Студентів цікавило питання – що зміниться, коли Україна вступить до Європейського Союзу.
 
«Саме той шлях вступу до Європейського Союзу і змінюватиме наше життя щодня. Зміни будуть і в кожній конкретній галузі: починаючи від освіти і закінчуючи транспортом, безпекою харчових продуктів, охороною здоров’я та інше», – відповіла Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Після спілкування із студентами Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе ознайомилася із учбовим процесом в університеті.

«Дійсно, в університеті є всі умови для навчання та навіть більше. Університет реалізовує проекти за програмою «Erasmus+», має інноваційні технології та засоби для навчання. Я бажаю кожному студенту стати успішним, працювати в Україні, але щоб про вас знав увесь світ», – сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе.











Поділитись

Новини по темі: