19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Посол Нідерландів пропонує провести в Житомирі фестиваль кіно. ФОТО

Посол Нідерландів пропонує провести в Житомирі фестиваль кіно. ФОТО

  • 30 жовтня, 2018 16:08
Сьогодні, 30 жовтня, в Житомирі відбулась зустріч голови Житомирської облдержадміністрації Ігора Гундича та Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Нідерландів в Україні Едуарда Хукса.

За інформацією ОДА, під час зустрічі сторони спілкувались про співпрацю між Житомирщиною та Нідерландами. Повноважний Посол Королівства Нідерландів в Україні Едуард Хукса зазначив, що Нідерланди підтримують Україну у втіленні реформ задля вступу до ЄС.
 

«Ми у Нідерландах знаємо про амбіції України щодо вступу у Європейський Союз. Ми знаємо, що для цього деякі реформи мають бути проведені. Нідерланди завжди підставляють своє плече у здійсненні реформ, у тому числі реформи верховенства права і децентралізації», – сказав Едуард Хукса.


Також Едуард Хукса додав, що співпраця Житомирщини і Нідерландів може стосуватися не лише соціально-економічного напрямку, а культурного та креативного.

«Вчора я відвідав фестиваль «Жовтень у Жовтні» і мені сподобалося абсолютно усі ідеї, особливо ідея перетворення Житомира на щось нове – у цьому плані мене вразили архітектори та містопланувальники. Крім цього, у мене є ідея провести у Житомирі фестиваль нідерландського кіно», – додав Едуард Хукса.

Програмою перебування Посла Королівства Нідерландів в Житомирській області передбачено відвідування молодіжного хаба в Новоборівській ОТГ і поліцейської станції.







Поділитись

Новини по темі: