19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі в магазині косметики AVON чоловік з молотком побив та пограбував продавчиню

У Житомирі в магазині косметики AVON чоловік з молотком побив та пограбував продавчиню

  • 29 жовтня, 2018 20:08
Сьогодні 29 жовтня поблизу будинку 73 на вулиці Київській перебуває багато поліції, кінологи з собаками, швидка допомога. Про це близько 14.00 повідомили Житомир.info читачі, які додали, що з магазину косметики вивели дівчину з перемотаною головою, яку забрала швидка.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області інформацію про інцидент підтвердили, передає Житомир інфо.

«Близько 13.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що до одного з торговельних закладів зайшов невідомий чоловік. Нанісши тілесні ушкодження працівниці закладу, він заволодів її особистими речами та зник. На місці події працює слідчо-оперативна група, патрульна поліція та кінологи. Триває робота по встановленню особи зловмисника та місце його перебування», - розповіли подробиці події в поліції.

Подробиці події журналісту розповіли знайомі потерпілої, яку забрала швидка.

За їх словами, невідомий чоловік зайшов до офісу косметичної фірми, що по вулиці Київській, 73 та, вдаривши молотком по голові працівницю закладу, яка сиділа за столом, забрав її мобільний телефон і втік. Потерпіла не встигла розгледіти обличчя нападника.

За інформацією поліції, повідомлення про подію надійшло близько 13.00 29 жовтня. Станом на 14.00 на місці події працювала поліція та кінологи з собаками.


Нападение на офис AVON в Житомире

> Нападение на офис AVON в Житомире

> Нападение на офис AVON в Житомире

> Нападение на офис AVON в Житомире

> Нападение на офис AVON в Житомире
Поділитись

Новини по темі: