19 березня, 2024
Ми в соцмережах

Підтримуй справедливість

  • 19 вересня, 2018 23:51

Перед виборами у кожного з нас виникає надія, що вийде побудувати краще майбутнє. Кожен чекає чогось нового від виборів. Але в результаті Все залишається як і раніше. До влади приходять все ті ж особи, які говорять ті самі тексти і виконують ті самі дії, або взагалі нічого не роблять. Чому ж так?

Пов'язано це з тим що більшість робить свій вибір необдумано, віддаючи голос за найбільш популярного кандидата. А ті хто втомилися від старих обіцянок готові віддати голос першому ліпшому, аби до цього вони його ніколи не бачили. Чи справедливо такі вибори?

В якійсь мірі так адже громадяни самі роблять свій вибір. Але ґрунтується він на брехливих фактах. Адже вступаючи у передвиборчу гонку кожен з політиків прагне замилити очі своєї аудиторії. Набагато справедливіше було б робити вибір ґрунтуючись на достовірних фактах і об'єктивній думці. Зробити це можливо, отримавши інформацію з надійного джерела.

На сьогоднішній день більшість інформація споживаються з інтернет-ресурсів або мас-медіа. Наскільки вона правдива? Адже більшість телекомпаній належать все тим же політичним діячам або їх партнерам. Суспільство потребує нового інформаційному ресурсі. Створити такий вдалося команді Чесно.

«Чесно» це громадська організація, яка прагне створити в Україні демократичне суспільство. Їх головною метою є донести до суспільства інформацію про діяльність сучасних політиків. На основі отриманої інформації кожен виборець може скласти свою суб'єктивну думку про політичну силу і її представників. Такий підхід є найбільш справедливим при організації виборів.

Чи вважаєте ви справедливим те, що за прогули порушення дисципліни прості робітники можуть залишитися без роботі. Навіть, якщо на це в них була поважна причина. Та от на депутатів ці правила не поширюються. Дізнайтесь які порушення трудового порядку були зафіксовані за кандидатами. Та перш ніж підтримати їх замисліться, чи вони цього варті.

Віддаючи свій голос виборці можуть навіть не підозрювати в чому замішаний їх фаворит. А потім дивуються, чому можновладці не виправдовують їх надій. Щоб справедливість відновити. Перш ніж віддати свій голос кандидату дізнайся про нього більше.

Та виключи з власного списку фаворитів порушників закону, нахаб, та брехунів. А допоможе в цьому незалежна команда Чесно. Не голосуй за порушників. Зроби свій внесок у розвиток держави. Обирай лише гідних.

Джерело: http://www.chesno.org/

Поділитись

Новини по темі: