19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Михайло Заславський привітав маленьких житомирян з Днем захисту дітей

  • 2 червня, 2011 8:48
Першого червня волонтеріат Житомирського міського благодійного фонду Михайла Заславського протягом всього дня вітав маленьких житомирян з міжнародним днем захисту дітей.

Святкування розпочалися на літній сцені вулиці Михайлівської, де під патронатом депутата Житомирської міської ради Михайла Заславського виступили вихованці зразкової театрально-хореографічної студії «Світлячок», яка знаходиться при ЗОШ №27. Юні талановиті танцюристи своїми виступами не залишили байдужими жодного глядача.

Депутат міської ради Михайло Заславський  не залишився осторонь загальноміської  акції «Мрії збуваються». Він здійснив дитячу мрію талановитого учня Житомирського міського виховного комплексу №25 Ковальчука Олексія.

Закінчились привітальні акції у дитячому спеціалізованому виховному комплексі  за адресою вул. Войкова 32, де волонтери  міського благодійного фонду дарували маленьким житомирянам іграшки  від депутата Житомирської міської  ради Михайла Заславського. По закінченню акції присвячених міжнародному дню захисту дітей помічник депутата Олександр Кузьменко наголосив на наступному:

«Це свято не тільки для дитини, а й нагадування для дорослих, що потрібно дбати, захищати та любити своїх дітей. Адже саме в цей період формуються як особистості та морально-вольові якості людини.»



IMG_1190



IMG_1298






IMG_1397



IMG_1103





IMG_1464





Поділитись

Новини по темі: