26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Михайло Заславський вітає ветеранів з Днем Перемоги

  • 10 травня, 2011 9:08
Шановні Ветерани!

Від щирого серця вітаю Вас зі святом перемоги,дійсно великої перемоги над німецько-фашистськими загарбниками. Той подвиг що ви здійснили 66 років тому назавжди залишиться у пам’яті та серцях наступних поколінь. Ми,ваші нащадки дякуємо вам, дорогі ветерани, за спокійний сон та мирне небо над головою. Бажаю ,в першу чергу міцного здоров’я,сили духу та непереборної життєвої наснаги.

З повагою, депутат Житомирської міської ради Михайло Заславський.



Протягом трьох днів ініціативні молоді люди Житомирського міського благодійного фонду Михайла Заславського вітали ветеранів Великої Вітчизняної Війни з Днем Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками. Вже 7-го травня зранку ветеранів у їхніх домівках відвідала молодь зі словами вдячності за світлі, тихі дні та спокійні ночі.

Дивлячись в очі, де тремтіли сльози радості, за те що нинішнє покоління пам’ятає їх подвиги та що їм довелося пережити, було зрозуміло,- Ми ніколи не зможемо віддячити за їх героїзм.

Ми завітали до Кисельова Григорія Касяновича, Мамрая Василя Мироновича, Кедрової Алли Миколаївни, Смирнової Лизавети Яківни, Яроцького Леоніда Васильовича, Карплюка Олександра Петровича, Кучинського Анатолія Наумовича, Швидака Олега Михайловича, Лукіна Миколи Олександровича, Мулевської Валентини Станіславівни, Бражевського Григорія Андрійовича, Волинчука Сергія Федоровича, Гороть Ольги Антонівни, Гриценко Миколи Федоровича, Кулікової Анни Данилівни, Козорезової Любові Михайлівни, Марчук Антоніни Адамівни, Козачек Надії Миколаївни, Іванової Лідії Гнатівни, Варламова Давида Матвійовича, Макаревської Галини Филімонівни, Гуц Івана Максимовича, Івасенко Зінаїди Михайлівни, Теодоровича Михайла Андрійовича, Шутенко Петра Костянтиновича, Тихоніна Петра Тимофійовича, Якимчука Івана Никифоровича, Рибанюка Олексія Адамовича, Пенського Франца Антоновича, Межерецького Анатолія Іванович, Яремчука Петра Йосиповича,

Савченко Івана Євсенійовича, Федорова Євгена Івановича, Фещенко Івана Степановича, Максимова Андрія Максимовича, Мазорчука Олексія Леонтійовича, Марховської Неоніли Никифорівни, Євромивної Марії Данилівни, Гелера Веніаміна Яковича, Горото Ольги Анатоліївна, Єфімової Валентини Єлисиєвни.

9-го травня, в День Великої Перемоги, близько півтисячі чоловік ініціативної молоді Житомирського міського благодійного фонду Михайла Заславського приєдналась до святкової колони і вирушили з прапорами та квітами від площі Перемоги до Вічного Вогню, де вібувся урочистий мітинг.

Олександр Кузьменко, помічник депутата Житомирської міської ради Михайла Заславського, зауважив: «Ми ніколи не забуваємо про ветеранів. На нашу думку, пам’ятати про них потрібно не раз в рік, а кожного дня. Завдяки Вам, шановні ветерани, ми знаємо, що таке свобода, маємо справжній приклад мужності та відданості заради майбутнього.»
















Поділитись

Новини по темі: