19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Директор школи в Житомирській області довів співмешканку до самогубства

Директор школи в Житомирській області довів співмешканку до самогубства

  • 5 квітня, 2011 15:54
Колишнього директора школи з Житомирської області, який побив учня, підозрюють також у вбивстві співмешканки. Вона повісилася за дивних обставин.

Рідні покійної впевнені: цивільний чоловік сам затягнув петлю на її шиї.

Крім того, в суді лежить справа про побиття директором учня. З такою репутацією він і далі навчає дітей.

Людмилі було 38, в той вечір вона зателефонувала брату і сказала, що її побив співмешканець - директор місцевої школи.

Жінка змогла навіть викликати міліцію. Правоохоронці приїхали, але чоловік не пустив їх на подвір'я. На ранок Людмилу знайшли повішеною. Рідні жінки припускають - вона покінчила з собою не одна, а з чиєюсь допомогою.

Судово-медична експертиза встановила - жінку били, по документах у неї зламано ребро, по всьому тілу синці та крововиливи. Міліція порушила кримінальну справу за фактом доведення до самогубства.

Потерпіла сторона заявила клопотання, з метою повного і всебічного дослідження всіх наявних тілесних ушкоджень на трупі Диняк Людмили Андріївни, тому буде проведена ексгумація трупа.

У райцентрі про директора школи ходять недобрі чутки. У минулому році педагог, нібито, побив одного з учнів. В управлінні освіти цей факт підтвердили.

Після того, як директор вдарив 9-класника, районна прокуратура наказала усунути його від займаної посади. Але людина продовжує працювати в школі - вчителем історії.
Поділитись

Новини по темі: