29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Афіша
  • Артем Полежака і гурт Барабас презентують житомирянам свою музично-поетичну збірку

Артем Полежака і гурт Барабас презентують житомирянам свою музично-поетичну збірку

  • 4 квітня, 2011 11:24
В п'ятницю 8 квітня у Житомирі відбудеться презентація дебютного музично-літературного альбому Артема Полежаки та гурту Барабас «Весна, Любов, Полежака!».

Після того, як Артем Полежака став найтитулованішим слем-поетом України, видав першу в нашій країні поетичну збірку без жодного тексту, міг би спокійно «спочивати на лаврах». Але він не зупинився! Полежака достойно прийняв виклик «Великих сучукрлітівців», які вже дивували вітчизняного і заморського глядача літературно-музичними проектами, і теж взяв участь у формуванні цього нового жанру. Але на відміну від решти, він і в цьому випадку творив у стилі мінімалізму: залучив до свого проекту лише два барабани і бас, що і дало назву новій групці музикантів – Барабас.

Проект задумувався, як одиничний перформанс. Але він просто не мав права зникнути після фурору, який викликав виступ музикантів на останньому Форумі видавців у Львові.

Коли Артем Полежака і гурт Барабас зачинились в теплій студії, щоб перечекати зиму, то ненароком записали майже два десятки треків. Це й стало приводом для видання їхньої першої платівки під назвою «Весна, Любов, Полежака». 

Композиції платівки містять як гострі соціальні, так і романтичні теми. Артем Полежака і гурт Барабас у своїх піснях використали як гумористичний, так і серйозний підхід до актуальних проблем. Вони не зациклювалися на одному стилі, а творили музичні композиції таким чином, аби найвибагливіший меломан зміг знайти на цьому диску саме свій трек.
 
Як зазначили організатори заходу - Мистецьке об’єднання «Остання Барикада», презентація в Житомирі у вигляді великого сольного концерту полежаки+Барабаса відбудеться 8 квітня о 20.00 у «Golden Gate Pub» (Житомир, вул. Кибальчича, 9 РК «ФОК»). Вхід: 30грн.

Полежака у Житомирі
Поділитись

Новини по темі: