19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Як сміявся Житомир і Україна: першоквітневі жарти в інтернеті

Як сміявся Житомир і Україна: першоквітневі жарти в інтернеті

  • 1 квітня, 2011 12:52
Сьогодні житомирські та українські ЗМІ жартували про метро, ​​політиків, космосі і ЄВРО-2012. Не всі жарти виявилися нешкідливими.

Ще вночі Репортер Житомира привітав житомирян з повноціннною участю міста у чемпіонаті Євро-2012, і повідомив що, організаторами вирішено підключити до проведення європейської першості з футболу міста Житомир і Бердичів. Для цих цілей буде проведена реконструкція стадіону "Спартак".

Пізніше, це ж джерело повідомив про те, що Київ і Житомир з'єднає лінія швидкісного метрополітену!

Житомир.інфо поінформував читачів про те, що у житомирській мерії активно обговорюється пропозиція про додаткові вихідні дні для городян. На розгляд сесії міськради винесено пропозицію - зробити Міжнародний день авіації і космонавтики (12 квітня) вихідним днем.

Крім того, журналісти розповсюдили чутки про те, що металевий макет ракети на в'їзді в Житомирську область з боку Києва замінять на гранітний 12-метровий аналог.

Сайт Житомирської телерадіокомпанії, порадував житомирян новиною про те, що в районі Гідропарку, на річці Тетерів планується побудувати невеликий порт. Прогулянкові судна та човни будуть курсувати по річках Гнилоп'ять і Гуйва.

Авторам газети Бердичів Діловий стало відомо, що нова Бердичівська телекомпанія виведе на орбіту села Гришківці свій власний ретрансляційних супутник. Однак, у зв'язку з тим, що ракетне паливо істотно подорожчало, супутник будуть виводити на орбіту за допомогою повітряної кулі.

Проектанти передбачили навіть можливість використання супутника в сільськогосподарських роботах. За допомогою навісного обладнання, що швидко монтується, супутник може розкидати перегній по полях або обприскувати отрутохімікатами сільськогосподарські культури без шкоди ретрансляції телепрограм.


Як сміялася Україна

Ньюсмейкери останніх років - сомалійські пірати - несподіваним чином переплелися в думках з останнім продовольчим скандалом. Результатом стала новина про те, що Сомалійські пірати захопили судно з гречаною крупою, що прямувало з Китаю до Одеси. Причому харчові якості китайської гречки пірати не оцінили (Zaxid.net).

Розвинула тему «Комсомольська правда в Україні». Як з'ясували джерела газети, дешева китайська гречка, яку нещодавно завезли в Україну, на перевірку виявилася ... рисом, підфарбованим в підпільних цехах екстрактом пекінської пилу. При варінні гречка перетворилася на рис, екстракт пилу - в соєвий соус, а в бульйоні завелися мальки вугра. Переплутавши контейнери, експортери забезпечили Україні запасом суші швидкого приготування.

Не обійшлося 1 квітня без пригод. Вибух на фабриці «Сладкоша» у Броварах привів до злипання 40 працівників карамельного цеху. Ще 10 працівників злиплися, коли намагалися звільнити колег. А працівники МВС затримали 20 пасажирів маршрутки за спробу дати хабар інспекторові. (Українські новини).

Українська правда повідомила про події вітчизняної політики. Юлію Тимошенко за пропагування свого iPad запросили гендиректором у компанію Apple. Віктору Януковичу на 1 квітня зробили ще кращий подарунок - презентували двох кенгуру замість тих, що втекли з Межигір'я.

У спорті подією дня стало призначення головним тренером збірної Андрія Шевченка. Шеві встановили зарплату 5 млн. євро, а його дружину Крістен Пазік взяли в команду штатним психологом (КП в Україні).

Сайт Фраза поспішив порадувати користувачів новиною про відставку прем'єр-міністра Миколи Азарова. Для переконливості послався на інформаційне агентство Інтерфакс-Україна. В агентстві жарт не оцінили і готують позов до суду.

«Сподіваюся, це допоможе нашим колегам зрозуміти, що жартувати і веселитися можна, не переходячи межу здорового глузду і не зачіпаючи інтереси інших людей і компаній. Спеціально для колег - це повідомлення не є першоквітневим жартом ", - заявив директор агентства Олександр Мартиненко.
Поділитись

Новини по темі: