27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Житомирські чиновники і політики пожертвують на благодійність свої цінні речі

Житомирські чиновники і політики пожертвують на благодійність свої цінні речі

  • 1 квітня, 2011 11:46
Завтра, в суботу 2 квітня, у Житомирі в будівлі міської мерії, відбудеться унікальний захід - благодійний бал-аукціон, у якому візьмуть участь чиновники, політики та інші знаменитості міста.

Як стало відомо «Журналу Житомира» з надійного джерела, лоти на аукціоні вразять своїм шиком. Їх виставлятимуть такі люди як сама пані Шелудченко, яка заради благої справи готова пожертвувати своїм знаменитим парадно-вихідним костюмом, відомого бренду "Rada Vuitton".

Так само ми дізналися, що сам Володимир Дебой припас для цього випадку вельми дорогу його серцю річ - щасливі автономери 0007 з його службового автомобіля.

Не залишить байдужими і лот Валерія Потреби, адже у нього для шанувальників припасені дефіцитні квитки на наступний концерт Бориса Апреля в Житомирському драмтеатрі.

Шкода, але не зміг порадувати учасників благодійного аукціону, губернатор Сергій Рижук. Він навідріз відмовився віддавати організаторам аукціону іменний акордеон "Skandalli", Подарований йому самим Табачником. Мовляв, «Подарунки - не віддарунки».

Зате, екс-кандидат у мери Житомира, Михайло Заславський готовий віддати на потреби благодійників свій хітовий IPad від Apple. До того ж, зовсім недавно на ринку з'явився новий планшетник iPad2.

Джерело зазначає, що кошти, отримані на аукціоні будуть спрямовані на оснащення житомирського СІЗО сучасними кондиціонерами і телевізорами.


«Журнал Житомира» вітає своїх читачів з 1 квітня і бажає гарного настрою.
Поділитись

Новини по темі: