25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Автобус вилетів на зустрічну і зіткнувся з таксі, зачепивши велосипедиста. ФОТО

Автобус вилетів на зустрічну і зіткнувся з таксі, зачепивши велосипедиста. ФОТО

  • 31 березня, 2011 18:56
Дотримання правил дорожнього руху дуже важливе для будь-якого учасника дорожнього руху.

Але на житомирських дорогах ще важливіша швидка реакція водія, який встигне вчасно зреагувати на аварійну ситуацію і прийняти єдино правильне рішення, щоб уникнути трагедії та зіткнення. Однак подібні навички виробляються з роками стажу.

Між тим, дорожньо-транспортні пригоди не рідкість, і кожного водія, що часто їздить, може чекати неприємність в особі іншого неуважного автомобіліста або недостатньо прудкого пішохода.

Та ДТП, що сталася по вулиці Толстого в Бердичеві, б'є всі рекорди, як сама масова з тієї простої причини, що його учасниками стала найбільша кількість різних транспортних засобів. В аварії постраждав автобус, легковий автомобіль служби таксі і велосипедст, що невідомо звідки взявся (за словами автовласників).

Одним з учасників аварії став водій приміського автобуса, який за його словами мирно їхав у бік автостанції, боязко поглядаючи на рухомий попереду навчальний автомобіль «Лада Пріора».

У якийсь момент зайво обережному водієві автобуса здалося, що навчальне авто починає пригальмовувати, тому вирішив перестрахуватися і вивернути наліво. При цьому він не помітив таксиста на «Опелі», який рухався йому назустріч.

В результаті автобус зіткнувся з іномаркою, зачепивши при цьому ще й проїжджаючого повз велосипедиста.

Жертвами ДТП став водій таксі і горе-велосипедист - вони доставлені до Бердичівської центральної лікарні для надання необхідної допомоги, так як обидва отримали удари і травми різного ступеня тяжкості.

Розібратися хто правий хто винен, повинні співробітники служби ДАІ які прибули на місце події відразу ж після ДТП.


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/114296969.jpg



http://img.zhzh.info/_ph/1/2/962056946.jpg



http://img.zhzh.info/_ph/1/2/618654461.jpg





http://img.zhzh.info/_ph/1/2/153251530.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/907335299.jpg
Поділитись

Новини по темі: