28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Завтра в Житомирі пройде мітинг за відставку губернатора Сергія Рижука

Завтра в Житомирі пройде мітинг за відставку губернатора Сергія Рижука

  • 28 березня, 2011 21:18
Завтра 29 березня в 11:00 в Житомирі на площі Корольова біля облдержадміністрації відбудеться акція партії «Наша Україна» - «Ціни злітають до небес!».

Про це «Журналу Житомира» повідомила в.о. керівника виконавчого комітету Житомирської обласної організації партії Аліна Коновалова.

Активісти будуть пікетувати обласну державну адміністрацію і вимагати відставки губернатора Житомирської області Сергія Рижука і прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Учасники пікету звертають увагу на безпрецедентне зростання цін на продукти та послуги масового споживання в Житомирі, які вже сьогодні досягли європейського рівня.

"При цьому нинішня влада не здатна забезпечити відповідне європейському рівню зростання соціальних стандартів, зарплат і пенсій. Недолуга політика Уряду Азарова призвела до зубожіння більшості українців", - йдеться в повідомленні.

Учасники акції планують запустити в небо повітряні кулі з плакатами: «Ціни злітають до небес!», «Ціна гречки», «Ціна борошна», «Ціна бензину», «Комунальні тарифи», «Ціна овочів», «Ціна проїзду», «Ціна освіти»,«Аптечні ціни».
Поділитись

Новини по темі: