27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Вперше в Житомирі проведуть конкурс «Міні-міс України-Північ»

  • 28 березня, 2011 20:58
Дитячий конкурс краси «Міні-міс України-Північ» вперше проведуть в Житомирі.

Відбудеться він у травні, а позмагатися за корону переможниці може більше 20 дівчаток з північного регіону країни.

Як розповіла «Журналу Житомира» організатор конкурсу, Олександра Нонік, всіх глядачів, які прийдуть повболівати за учасниць, чекає неймовірне казкове шоу, яке буде побудовано за сюжетом казки «Маленький Принц»

Найменшій учасниці конкурсу 5 років, найбільш дорослій - 13. Всі вони змагатимуться в 3-х вікових категоріях, але готуються до виступу разом. Вже зараз дівчатка вивчають дефіле, фотографію, етикет, дієтологію, займаються спортом і готують номери, в яких покажуть свої таланти.

- Підготовка вже почалася. Дітям для кожного виходу шиються вбрання. За запитом організаторів конкурсу «Міні Міс України» для кожної дівчинки готуємо професійне портфоліо, - розповідає Саша Нонік. - У підготовці дівчаток до конкурсу нам допомагатимуть Валентина Авдєєва Віце-Miss Ukraine Tourism Queen International, Катерина Безпрозванна, «Краща маленька фотомодель світу», а також Даша і Каріна Виговські, переможниці конкурсу «Зіронька подіуму»

Дівчатка наполегливо репетирують, і на питання журналістів з упевненістю відповідають, що в майбутньому збираються стати моделлю. А ось їхні батьки говорять, що віддаючи дітей в модельне агентство, перш за все, хочуть виховати маленьку леді, а вже потім - модель.
Поділитись

Новини по темі: