25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • У Житомирі завершився Чемпіонат України зі спортивної аеробіки

У Житомирі завершився Чемпіонат України зі спортивної аеробіки

  • 28 березня, 2011 20:24
Другий рік поспіль у місті Житомир пройшов етап Чемпіонату України зі спортивної аеробіки. Про це повідомляє Управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації.

У Вихідні 26-27 березня у спорткомплексі Житомирської державного університету ім. Івана Франка відбувся ЧЕМПІОНАТ України зі спортивної аеробіки серед юнаків та молоді. Учасниками змагань були 250 спортсменів з Бердянська, Донецька, Києва, Тернополя, Житомира, Донецької, Запорізької, Луганської, Київської, Сумської, Тернопільської, Житомирської областей, а також з АР Крим.

У суботу на урочистій ​​церемонії відкриття начальник головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Раїса Гула передала учасникам заходу вітання від голови облдержадміністрації Сергія Миколайовича Рижука, а також подякувала ректорату Житомирської Університету ім. Франка, деканату факультету фізичного виховання і спорту за можливість проведення Чемпіонату у стінах спортивного комплексу.

Всім учасникам змагань були вручені подарунки від партнера проведення Чемпіонату Всеукраїнської благодійної організації АСЕТ.

Як зазначив заступник начальника головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Панасюк, в останні роки спортивна аеробіка після футболу та баскетболу стала найбільш популярним видом спорту на Житомирщині. Хоч традиційно цей вид спорту є більш поширений на Сході України, де чимало тренерів з гімнастики перейшли у спортивну аеробіку. Цей вид спорту є менш травматичним порівняно з іншими, не вимагає великих фінансових вкладень.

- Приємно, що у нас є хороші фахівці зі спортивної аеробіки, зокрема в спортивному комплексі «Авангард». І приємно, що вже другий рік поспіль право на проведення Чемпіонату Україні представляється саме нашому місту, - зазначив Юрій Панасюк.

26 березня проходили відбіркові змагання, а 27 березня відбулися фінали змагань. Житомирські спортсмени порадували вболівальників бронзовими, срібними та золотими медалями у різних категоріях.
Поділитись

Новини по темі: