24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • У Житомирі в новій арт-галереї «Акрополь» відкрилася виставка картин Артура Пурліева. ФОТО

У Житомирі в новій арт-галереї «Акрополь» відкрилася виставка картин Артура Пурліева. ФОТО

  • 27 березня, 2011 19:39
Вчора в суботу 26 березня, в Житомирі в новій арт-галереї "Акрополь", відкрилася виставка картин молодого житомирського художника Артура Пурліева.

Відкриваючи виставку, Артур одночасно відкрив для житомирян і всіх поціновувачів сучасного мистецтва арт-галерею «Акрополь», формат роботи якої більшість відвідувачів вже порівняли з діяльністю київського «Пінчук Арт Центру».

Сучасна арт-галерея, яка розташовується на другому поверсі бізнес-центру «Імперіал», вже встигла отримати масу позитивних відгуків від своїх перших відвідувачів. Не менше захоплення викликали й картини молодого житомирського художника, який вперше з'явився перед житомирською публікою.

Варто відзначити, що Артур Пурліев нещодавно став переможцем конкурсу портрета «Кендіс Брайтц» в «Пінчук Арт Центрі».

"Картини Артура випромінюють сильну енергетику. У них є і створення світу, гармонізація людини з силами природи, ведичні мотиви, релігійні образи, і що особливо приємно - житомирські пейзажі, виконані в дусі сюрреалізму. У картинах автора чітко простежується мотив духовного розвитку. І це при тому, що Артуру всього 22 роки. Сам автор, каже, що почав малювати з раннього дитинства. " - Пише Сергій Фещенко, Репортер Житомира.

- Мені близький за духом сюрреалізм. Багато моїх картини виконані в цьому стилі. Малюю, скільки себе пам'ятаю. Дуже гордий, що сьогодні мої земляки-житомиряни мають можливість оцінити мою творчість. Запрошую всіх любителів мистецтва відвідати мистецькі заходи в арт-галереї «Акрополь» в «Імперіалі», - говорить художник Артур Пурліев.

Відкриття галереї відвідав мер міста Житомира Володимир Дебой.


Адреса: пл.Перемоги 10, бізнес-центр Імперіал, 2 поверх, арт-галерея Акрополь. З вівторка по неділю з 10 до 19.00. Перші два тижні діють 50% знижки на всі картини!    Виставка картин буде діяти до 25 квітня.


Артур Пурлієв відкриває одночасно виставку власних картин та картинну галерею


Зліва направо: Валерія Бохнюк (директор арт-Галереї "Акрополь"), Артур Пурлієв (художник), Ілона Пурлієва (Президент модельної агенції "Глорія"), Віталія Разбіцька (директор модельної агенції "Глорія")









Вулиця Михайлівська. Дух старовини


Собор у Житомирі. Жодного зв'язку з сучасністю


Водонапірна Вежа. Дорогі серцю кожного житомирянина пейзажі в авторським баченні художника


Поєднання непоєднуваного. Автор зобразив Зою Космодем'янську, один Із сімволів войовнічо-атеїстічної комуністічної пропаганди, у формі Святої мученіці, яка йде на смерть



Автопортрет




Вісь І все ... король Пішов




Ведуча "Союз-ТВ" Ірина Степаненко (праворуч) висловила захоплення картинами молодого художника


Світській прийом відвідало багато чарівних житомирянок









10 хвилин свого робочого годині викроїв і Житомирський міський голова Володимир Дебой


Він прівітав Артура Пурлієва з відкриттям у Житомирі персональної виставки


Та порадів з того, Що у Житомирі з'явлються культурні осередки, де освічені люди можуть реалізуваті свій творчий потенціал та поспілкуватіся


За творчі успіхи брата щиро раділа президент модельної агенції "Глорія" Ілона Пурлієва










Поділитись

Новини по темі: