25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • 10-річний хлопчик, граючи з сірниками, ледь не спалив власний будинок. ФОТО

10-річний хлопчик, граючи з сірниками, ледь не спалив власний будинок. ФОТО

  • 24 березня, 2011 19:17
Незважаючи на постійні попередження про дотримання необхідних норм і правил пожежної безпеки, у Житомирі та області раз у раз лунає тривожна сирена пожежної машини, яка  поспішає на виклик. 

Зрозуміло, що причиною загоряння може бути будь-яка, навіть незначна дрібниця - аж до замикання в електропроводці. Однак набагато гірше, коли підпал житла здійснюють самі домочадці, не розуміючи наслідки своїх дій. І навіть не розуміючи, що їх необачні вчинки можуть стати причиною трагедії.

Несподіванкою для жителів провулка Крилова, в Бердичеві стало полум'я вогню, яке пробивалося з горища в будинку їх сусідів. Втім, спочатку був їдкий дим, який і помітили уважні люди, відразу ж викликавши пожежних.

Не витрачаючи часу даремно, добрі люди повідомили про трагедію власникам будинку - молодій мамі з маленькою дитиною, які відразу ж вибігли на вулицю. 

В цей час сусіди почали виносити цінні речі з небезпечного житла, коли під'їхали пожежники, які почали гасити димлячий дах, а після того, як було вибито вікно, численні свідки трагедії побачили і язики полум'я. 

На щастя, завдяки вчасно отриманій інформації вдалося уникнути людських жертв і значних збитків особистому майну людей, які проживають в будинку. Пошкодження торкнулися тільки горищного приміщення.

Як з'ясувалося згодом, причиною спалаху стала гра з сірниками на горищі 10-річного хлопчика, пустощі якого ледь не стало причиною трагедії, а можливо і загибелі людей.


http://www.trkvik.tv/images/upload/images/12435.full.image.jpg


http://www.trkvik.tv/images/upload/images/12436.full.image.jpg


http://www.trkvik.tv/images/upload/images/12435.full.image.jpg


http://www.trkvik.tv/images/upload/images/12435.full.image.jpg
Поділитись

Новини по темі: