26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Мельниченко: Литвин планував переворот і підставив Кучму

  • 24 березня, 2011 10:54
УЕкс-майор Держохорони Микола Мельниченко вважає, що за вбивство Георгія Гонгадзе має відповідати Володимир Литвин.

Про це він заявив в ефірі ТВі, коментуючи порушення справи проти Леоніда Кучми за підозрою в причетності до вбивства журналіста Гонгадзе у 2000-му році.

"Я абсолютно переконаний, що це не кінець. І у справі Гонгадзе Кучма не є головним "злодієм", - сказав Мельниченко, цитує прес-служба каналу.

"На моє особисте переконання, головна особа, яка це все організувала і зробила вбивство і потім робила колотнечу, це – (нинішній) голова Верховної Ради, Литвин Володимир Михайлович", - заявив екс-майор Державної служби охорони.

"Я абсолютно переконаний, що Литвин має відповідати за фактом убивства журналіста Георгія Гонгадзе", - стверджує він.

За словами Мельниченка, "Кучму використали у справі Гонгадзе".

"Це була інтрига, і Кучму у вбивстві підставили. Підставив Литвин. Литвин планував зробити державний переворот, щоб самому бути при владі, самому очолити державу Україна", - заявив він.

"Я абсолютно переконаний в тому, що полковник СБУ, учасник бойових дій Литвин Володимир Михайлович – він злітав в Косово на одну годину і став учасником бойових дій, у нього звання – полковник СБУ – робив пастки, бо він професійна людина по проведенню спец операцій", - сказав Мельниченко, колишній майор Держохорони і майор запасу СБУ.
Поділитись

Новини по темі: