24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі відбувся фестиваль з «Айкідо»

  • 21 березня, 2011 20:45
®
Вчора у Житомирі в облмуздрамтеатрі під патронатом Житомирського благодійного фонду Михайла Заславського та Житомирської міської організації «Молодіжна партія України» відбувся четвертий обласній фестиваль з «Айкідо». У спортивному заході взяло участь близько 100 спортсменів різних вікових та вагових категорій, від найменших школярів до дорослих і титулованих спортсменів. 

Курйозні прийоми самозахисту, які продемонстрували у переповненій залі драмтеатру вихованці та тренери Житомирської школи «Айкідо», не залишили байдужими жодного глядача від дітей до їх батьків. 

Володар коричневого поясу, першокурсник ЖДТУ Григорій Кузьменков ділиться враженнями: «За 5 років, які я присвятив Айкідо, зрозумів це не просто вид спорту, який окрім здорового способу життя та японської філософії допомагає зміцнити силу духу, а й краще розуміти людей, що мене оточують, а також виховує у дусі традицій поваги до старших».

«Айкідо – це в першу чергу не банальний мордобій, а мистецтво виключно самозахисту, японська філософія, повага до старших людей, та виховання сили духу і розуму, яке треба прививати у собі з малого віку. А по друге заняття «Айкідо», як і кожен вид спорту, дає зменшення кількості молодих людей, які вже  змалку мають проблеми з алкоголем і наркотиками», - зазначив організатор фестивалю Олександр Сергійович Кузьменко.

Айкідо у Житомирі

Фестиваль айкідо у Житомирі

Східні єдиноборства у Житомирі
Поділитись

Новини по темі: