25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі з'явиться «Радіо-Рокс»

  • 18 березня, 2011 18:45
За підсумками українського конкурсу на радіочастоти, «Радіо Рокс» (холдинг ТАВР. ПП Фірма «Лямін») виграло частоти в Житомирі, а також Сімферополі, Полтаві, Кременчуці та Сумах.

У свою чергу, «Русское радио Україна» розширить свою мережу на міста Коростень (Житомирська область), а також Сєвєродонецьк, Кам'янець-Подільський; Kiss FM - на Вінницю і Ужгород, «Хіт ФМ» - на Яремче і Дрогобич.

Але головним переможцем конкурсу стало ДП «Новий обрій» (концепція «Супер-радіо»), яке виграло всі 55 частот, на які надавало заявки. Підсумки конкурсів були підведені на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 16 березня.

Зокрема, за інформацією «Журнала Житомира» «Новому горизонту» дісталися 12 частот по колишній мережі радіо «Мелодія». Тепер новий гравець вийде на ринок у всіх 24 обласних центрах (включаючи Житомир) і в столиці Криму, а також ще в 30 містах.

Національна радіокомпанія, яка подала найбільше заявок (102), отримала 17 вільних відрізків мовлення на частотах у невеликих містах і жодної повноцінної частоти.

Всього на два конкурси було виставлено 126 радіочастот, подано 686 заяв від 101 компанії.

ДОВІДКА : Radio ROKS - рок-станція Україна. Віщає класичний західний рок 70-х - 80-х років, плюс обрані рокові композиції з далеких 60-х і бурхливих 90-х. Покриття по території України: 19 передавачів, 71 місто в зоні впевненого прийому.

Радіо "Рокс" належить російській "Групі Компаній" Тавр ".
Поділитись

Новини по темі: