28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Заму житомирського губернатора депутати виділили 250 тис. на нову іномарку

Заму житомирського губернатора депутати виділили 250 тис. на нову іномарку

  • 18 березня, 2011 16:36
Житомирська обласна рада виділила 250 тисяч гривень на придбання нового автомобіля для заступника голови облдержадміністрації Віктора Куницького. Таке рішення прийнято депутатами на сесії Житомирської обласної ради.

Коментуючи журналістам прийняте рішення, голова Житомирської облради Йосип Запаловський сказав: «Так, дійсно, коли був розподіл вільних коштів за кошти від перевиконання бюджету області передбачено на прохання обласної державної адміністрації придбання автомобіля для одного із заступників голови Житомирської ОДА. Тому що автомобіля просто немає, а потрібно працювати».

На питання, чому на ці цілі виділяються такі великі кошти, І. Запаловський відповів, що «автомобіль такий купується, щоб зберегти, по-перше, життя людини, який буде користуватися цією машиною. І у нас, ви знаєте, бувають гості з Києва, по-друге, потрібна машина високого класу. Тому це клопотання підтримали».

Між тим, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук, виступаючи на сесії, заявив про намір і надалі оновлювати автопарк Житомирської ОДА за кошти від перевиконання бюджету. - Нам дешевий популізм не потрібен, будемо робити це прозоро, - сказав Рижук.
Поділитись

Новини по темі: