25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Малюнок житомирського школяра стане символом «Євро-2012». ФОТО

Малюнок житомирського школяра стане символом «Євро-2012». ФОТО

  • 17 березня, 2011 18:35
Малюнок житомирського школяра Михайла Зеленського стане одним із символів «Євро-2012». Його роботу надрукують на поштових марках, які випустять з нагоди Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012.
 
Роботу 13-річного Михайла відібрали як одну з кращих під час проведення конкурсу "Україна - футбольна країна" для школярів до 14 років, - повідомляє сайт новости футбола.
 
Михайло - учень житомирської школи № 36 зобразив футбольний м'яч з жовто-блакитним прапором у руках.
 
 - Спочатку, коли до нас в клас прийшла наша вчителька з малювання та запропонувала взяти участь у конкурсі, я вагався. По-перше, не знав, що можна було б намалювати, а по-друге у мене немає таких здібностей до малювання, - розповідає Михайло. - Вдома я все-таки спробував щось намалювати. Спочатку думав, що це могла б бути футбольна команда, але потім зупинив свій вибір на ось такому м'ячі з українською символікою. Малював акварельними фарбами протягом чотирьох днів. Потім виявилося, що мій малюнок, а також малюнок однокласниці відправили на конкурс. А 20 лютого нам зателефонували і сказали прийти у відділення «Укрпошти» і забрати подарунки. Мені вручили диплом учасника конкурсу, настільний годинник, книгу про марки і книгу про футбол.
 
Коли в школі дізналися про перемогу Михайла, то вчителька дозволила взяти з собою на нагородження весь клас.
 
- Звичайно, приємно, що мій малюнок стане ескізом для марок, адже я люблю футбол, - говорить Михайло Зеленський.
 
Нагадаємо, участь у конкурсі «Україна - футбольна країна» прийняло більше 2,5 тисяч малюнків, 50 з яких надійшло з Житомирської області. Основна ідея робіт полягала в розробці малюнка в довільній графічній або живописній техніці на футбольну тематику.
 
http://img.zhzh.info/_ph/1/2/234660511.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/309290065.jpg



Новий Промо-ролик: Україна - футбольна країна
 
Поділитись

Новини по темі: