20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Дебой не відповів на питання читачів Журнала Житомира

Дебой не відповів на питання читачів Журнала Житомира

  • 17 березня, 2011 18:31
Під час минулих місцевих виборів інтернет-видання «Журнал Житомира» провело кампанію «Задай питання новому меру».  Кожен відвідувач сайту міг задати будь-яке питання, що його хвилює, а журналісти, в свою чергу, зобов’язались передати ці питання новообраному міському голові (не залежно від того, хто ним став).

Мерське крісло зайняв Володимир Дебой. 17 лютого 2011 року у приміщенні прес-центру міської ради відбулась прес-конференція Житомирського міського голови, де той звітував про свої перші сто днів на посаді. 

Під час прес-конференції редактор «Журнала Житомира» Владислав Пучич передав градоначальнику в руки 56 питань, які виникли у відвідувачів сайту. Мер, полиставши, сказав, що неодмінно відповість, адже те, що хвилює житомирян – це повсякденна робота міської влади.

Станом на вечір 17 березня відповідь з мерії так і не була знайдена у редакційній пошті. Нагадуємо, що згідно зі ст. 20 Закону України «Про звернення громадян» «Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження…» Не зайвим у даному випадку буде нагадати, що згідно ст. 24 цього ж Закону «Особи, винні у порушенні цього Закону, несуть цивільну, адміністративну або кримінальну відповідальність, передбачену законодавством України».

Звернення до Дебоя

Поділитись

Новини по темі: