20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

22-річний викрадач каналізаційних люків попався на гарячому

  • 16 березня, 2011 15:08
ЖЕКи міста Бердичів збилися з ніг, оббиваючи пороги міліцейських інстанцій з проханням знайти невідомих зловмисників, які крадуть каналізаційні люки, зливові труби та інші необхідне комунікаційне приладдя.

Міліція у відповідь лише розводить руками - відсутність свідків злочину і яких-небудь зачіпок істотно ускладнювали роботу з пошуку зловмисника. Навіть співпрацю з пунктами прийому металобрухту не дало результатів, а зниклі люки так і не знайшлися.

І ось, схоже, що у справі про численні викраденнях комунальної власності поставлено крапку.

Минулого тижня, інспектори дорожньо-патрульної служби міста Бердичева близько години ночі зупинили автомобіль ВАЗ-2109 по вулиці Котовського в мікрорайоні Червона Гора. За кермом автомобіля знаходився 22-річний житель села Комсомольське Вінницького району, одягнений у брудний одяг зі слідами мазуту.

При огляді транспортного засобу в салоні автомобіля працівниками служби ДАІ були виявлені дев'ять каналізаційних люків.

Виразно пояснити походження вантажу, і для яких потреб він перевозить таку велику кількість люків серед ночі, хлопець пояснити не зміг. Транспортний засіб було доставлено на штраф-майданчик, а гість міста Бердичева - у відділення міліції.

Є підозра, що затриманий юнак причетний у вчиненні та інших злочинів, пов'язаних з крадіжками металобрухту в місті.

Під час з'ясування журналістом подробиць події та розмови зі співробітником міліції, хлопець благав не друкувати назву населеного пункту, в якому він проживає і його вік, так як Бердичівські газети читає його мама, а він не хоче її засмучувати.

Проте, з приводу того, що його дії можуть призвести до трагедії, а можливо навіть і загибелі людей при попаданні колеса машини у відкритий люк, зловмисник не дуже переживає.
Поділитись

Новини по темі: