26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Трудовий колектив фабрики «Житомирські ласощі» відстояв своє право на робочі місця

Трудовий колектив фабрики «Житомирські ласощі» відстояв своє право на робочі місця

  • 14 березня, 2011 16:37
12 березня 2011 відбулася значна подія в житті кондитерської фабрики «Житомирські ласощі», навколо якої було стільки інформаційного шуму в ЗМІ протягом останнього року.

Як повідомили «Журналу Житомира» у прес-службі «Житомирські ласощі», в актовому залі підприємства відбулися збори акціонерів компанії, на якому було прийнято рішення про злиття ЗАТ «Житомирські ласощі» з «Будстайл XXI» в компанію ТДВ «ЖЛ».

Цей крок, як зазначалося на зборах, дозволить об'єднати під одним «дахом» технології, знання і можливості продуктивної роботи декількох галузей промисловості.

Як вже неодноразово повідомлялося, фабрикою «Житомирські ласощі» було придбано ділянку землі, що межує з територією підприємства, на якій планується будівництво нових виробничих приміщень, технологічних служб і приміщень побутового та соціального характеру. За планами керівництва фабрики це дозволить значно збільшити потужності для виробництва оновленого сучасного асортименту продукції та поліпшити умови роботи людей.

Приєднання компанії «Будстайл XXI», що володіє сучасними технологіями будівництва та інженерії, дозволяє «Житомирські ласощі» отримати додаткові кошти і додаткові робочі місця в максимально короткі терміни.

Рішення про злиття цих двох компаній була схвально сприйнято не тільки більшістю акціонерів компанії, але і трудовим колективом фабрики. Адже і перші і другі розуміли, що ця подія дає можливість вдихнути друге життя в підприємство і вийти на зовсім інший рівень виробництва.

Однак, не обійшлося і без недоброзичливців, які цінуючи в першу чергу свої власні інтереси, намагалися перешкодити зборам прийняти вірне рішення. Але невеличкі інциденти швидко вичерпалися, бо під вікнами актового залу, де проходили збори, дві тисячі робітників, чекали на те, якою буде їхня майбутня доля: нові робочі місця і достойна заробітна плата, або існування за мізерні кошти і пошуки нової роботи.

Здоровий глузд і інтереси компанії перемогли і збори акціонерів завершилися прийняттям рішення про об'єднання двох компаній, а значить оновленої фабриці бути!

Житомиряни отримають гідну роботу, а всі цінителі солодощів в Україні та за кордоном не перестануть насолоджуватися такими улюбленими і смачними цукерками та печивом виробництва відтепер вже ТДВ «ЖЛ».

Прес-служба «Житомирські ласощі»
Поділитись

Новини по темі: