27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Хлопці з Бердичева, які зловили грабіжників нагороджені грамотою та премією. ВІДЕО

Хлопці з Бердичева, які зловили грабіжників нагороджені грамотою та премією. ВІДЕО

  • 14 березня, 2011 16:32
Двоє хлопців з Бердичева (Житомирська обл.) допомогли правоохоронцям зловити зловмисників, які спробували вкрасти у жінки сумку.

Безпосередній учасник і ловець злодіїв Олександр Бочковський розповідає: якось увечері він сидів вдома з родиною. Раптом почув крики на допомогу. У кімнатному взутті хлопець вибіг на вулицю. Дізнавшись, що у жінки з рук вирвали сумочку, кинувся за грабіжниками. У той момент, каже Олександр, він ні про що не думав, в голові звучало одне ...

- Надійшла інформація: треба допомогти. І я зробив все що від мене залежало. Ні про що не думав. Треба допомогти - допоміг. Я сподіваюся, що в інших ситуаціях хтось допоможе так само, як і я ...

Дмитро Нікурадзе, заступник начальника Бердичівського МВ УМВС по кадровому забезпеченню розповідає, що двоє хлопців (один з яких неповнолітній), не побоявшись старших зловмисників, кинулися на допомогу жінці. Викликали "швидку" і міліцію. А 16-річний хлопець навіть затримав одного зловмисника. Завдяки їхнім діям, було розкрито даний злочин.

За сміливий вчинок міліціонери нагородили бердичівських героїв подяками та преміями.

Крім того, почесні грамоти в той день отримали ще і два працівники ДАІ: Петро Бедричук і Микола Лановюк. Вони допомогли правоохоронцям у розкритті тяжкого злочину. Подібні випадки прояву мужності, кажуть у міськвідділі, повинні бути прикладом для всіх людей, не тільки для жителів Бердичева.

- Останнім часом люди відвертаються від чужої біди, а ці громадяни нічого не побоялися. Вони подали гарний приклад іншим. Я вважаю, що з цього випадку жителі району зроблять висновки і не будуть проходити повз, якщо з людиною трапилося нещастя - каже Дмитро Нікурадзе.


Поділитись

Новини по темі: