25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Міліція затримала 25-річного хлопця який намагався закинути пакет конопель на територію в'язниці

Міліція затримала 25-річного хлопця який намагався закинути пакет конопель на територію в'язниці

  • 11 березня, 2011 18:35
Напередодні 8 березня житель міста Бердичева Житомирської області намагався зробити своєрідний подарунок окремим зекам місцевої виправної колонії.

Як повідомили «Журналу Житомира», чоловіка затримали під час спроби перекинути на територію спеціалізованої установи пакет з наркотиками.

- Вночі увагу охоронців колонії привернув легковий автомобіль, який кілька разів проїхав уздовж периметра території, виконуючи незрозумілі маневри. Нарешті з іномарки вийшов молодий чоловік і наблизився до огорожі з колючим дротом, спробувавши при цьому закинути через нього невеликий пакунок. - Розповів начальник Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області Юрій Олефір.

Слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, яка прибула за викликом на місце події разом із співробітниками колонії затримали чоловіка. Ним виявився 25-річний місцевий житель, який 1,5 місяці тому звільнився з в'язниці.

У його незаконній передачі знаходилося 2 поліетиленових згортка з наркотичною сировиною, за висновком експертів, канабісом вагою майже 150 гр.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: