20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Журналісти житомирської газети Субота скаржаться на дії працівників ДАІ

Журналісти житомирської газети Субота скаржаться на дії працівників ДАІ

  • 11 березня, 2011 17:25
У Коростені водієві редакційного автомобіля газети «Субота» співробітнікі ДАІ віпісалі штраф за ті, Що тій зупинивсь на червоне світло. Лейтенант міліції Денис Білявській Із напарником вперше відкрито зупини редакційній ВАЗ-2109 тоді, коли ми за службовими завданням шукали районної прокуратури. Зацікавіліся відсутністю на склі у куточками талону техогляду. Тільки після того, Як водій пред'явів «Лицар смугастої паличка» свої документи І талон - ті сказали, Що претензій не мають. Про всяк випадок зазірнулі у багажник, очевидно, забувші вказаті причину свого занадто ентузіазму. А заодно підказалі нам, Як дістатіся районної прокуратури. Треба Було повернутися назад І Зробити коло. Ясна річ, Що ми рушили за вказаної напрямках.

Яким же Було наше здівування, коли при під'їзді до прокуратури ми зустрілі ... тієї Самий Автомобіль ДАІ Із службовими синенькі номерним знаком «0157». ВАЗ-21099 Із двома пасажирами у даішній формі чека на нас вже там. Для того, щоб дістатіся прокуратури, слід Було перетнуті перехрестя, регульованості світлофором. На червоне світло, Як І годитися, зупини. Тільки після того, Як ми рушили з з'являться зелені, співробітнікі ДАІ вказалі нам жезлом зупинитися.

Слухняно виконавши «Прохання» інспектора, водій авто поцікавівся причиною такої палкої Пристрасті до наших скромних персон. Згаданій лейтенант, не представившись І не нада ДОКУМЕНТІВ, Що МАВ Зробити Щойно нас зупини, звінуватів нас у порушенні правил дорожнього руху. На Його суб'єктивну Думку, авто зупинено на перехресті ... на зелене світло світлофора. Про всяк випадок зіркнувші на лейтенанта Білявського, чи не носити ВІН Раптом зелені окуляри, почали доводити свою правоту. Однак склалися Враження, Що даішнікі слухаті ніяк НЕ хотілі. Лише на ввічліве І настірліве Прохання журналіста «Субота» лейтенант Денис Білявській, а до задовольняють - Невідомий солдат дороги І смугастості жезла, довів, Що ВІН є співробітніком ДАІ. І простягнув нам Із незадоволення виразивши обличчя Посвідчення. Дбайливий переписали Прізвище лейтенанта, ми продовжілі відстоюваті свою правоту. Вперти правоохоронець ніяк НЕ Хотів приставати на нашу версію. Нібі поставивши СОБІ за мету у будь-який Спосіб розкрутіті немісцевіх нас на штраф.

Дискусія Між нами І даішнікамі чати довго. Перед тім вже Як складаті протокол, лейтенант Білявській нібі обмовівся: «Ві зупинено на червоний». На справедливі питання водія, а на Який же сигнал світлофора ВІН МАВ зупінятіся, співробітнік ДАІ промови: «Треба Було їхаті». Альо, очевидно, збагнувші всю кумедність даного формулювання, про всяк випадок змінів у протоколі червоний Колір світлофору на зелений. Всі Це підпісалі двоє свідків. Причому одна з них, жіночка РОКІВ 50-60, зізналася, Що не тяміть нічого у марках автомобілів. Альо тім не менше, у протоколі Чомусь зазначіла, Що Це булу Вишнева «дев'ятка». На щастя, в кольорі автомобіля даішнікі не помилує. Що вкрай здівувало журналіста газети «Субота».

Майже година діскусій закінчілася практично нічім. Крім того, Що ми сфотографувалі коростенських «стахановців» у погонах. Останні усе-таки склалися омріяній ними протокол. А насамкінець, після того, Як у протоколі І постанові про стягнення адміністратівного штрафу Було поставлено останов Крапка, лейтенант Денис Білявській нібіто Між іншім зізнався, Що потай від нас запісував розмову на Мобільний. За Його словами, ВІН почав запісуваті нашу розмову тоді, коли журналіст «Субота» почав здійснюваті фотозйомка. Альо, на відміну від нас, які НЕ пріховувалі наявності фотоапарата, робів Це потай.

Наостанок. Обоє інспекторів знали, Що ми їдемо за редакційнім завданням. Оскількі ми живили в них дорогу до прокуратури, смороду знали Куди ми рухаємося. Втім Чомусь також їх НЕ зупини навіть це. Цікаво, чім ж не Догода Житомирські журналісті пробачимо коростенських даішнікам? Думаю, Що Це питання залишится, Як І у ВСІХ подібніх випадках, риторично ...

Роман Здорик


Коростенська ДАІ "пресує" журналіста "Суботи"!


Коростенська ДАІ "пресує" журналіста "Суботи"!
Поділитись

Новини по темі: