20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Власник інтернет-клубу «Клубок» Дмитро Камінський звільнений з-під варти

  • 10 березня, 2011 19:52

Сьогодні із залу Житомирського Апеляційного суду був звільнений з-під варти власник інтернет-клубу «Клубок» Дмитро Камінський.

Нагадаємо, що в січні, після влаштованого міліцією і прокуратурою погрому в «Клубку», Дмитра Камінського звинуватили в опорі і нанесенні тілесних ушкоджень співробітнику міліції за статтею 345 ч.2 Кримінального Кодексу.

17 лютого було порушено ще одну кримінальну справу за статтею 146 ч. 2 «Захоплення заручників». Щоправда, за цією статтею Камінському звинувачення так і не пред'явили.

Незважаючи на всі запевнення прокурора в тому, що Дмитро Камінський на волі буде ховатися від правосуддя і чинити тиск на слідство і свідків, колегія Апеляційного суду в соціальну небезпеку житомирського підприємця не повірила.

Апеляційний суд вже вдруге скасовує рішення Королівського суду про утримання Дмитра Камінського під вартою.

Цього разу Дмитро Камінський дійсно звільнений.

Нагадаємо, в середу 26 січня, близько одинадцятої ранку в комп'ютерний клуб під виглядом перевірки завітали співробітники міліції та прокуратури. У грубій формі вони вилучили більше півсотні комп'ютерів.

На наступний день, Житомирська прокуратура прокоментувала ці події. Прес-служба повідомила про те, що в клубі був спійманий учень, «Який майже дві години замість уроків грав у комп'ютерні ігри з масовими вбивствами, що містять елементи жорстокості та насильства і негативно впливають на свідомість неповнолітніх

Поділитись

Новини по темі: