19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі пройшла виставка голубів гусей і півнів. ФОТО

  • 9 березня, 2011 15:24
Море вражень і позитивних емоцій заполонили всіх, хто побував 5 березня на виставці голубів.

Близько 100 учасників заходу представили близько 400 своїх підопічних голубів різних видів. На виставку з'їхалися «голуб'ятники» не тільки Житомирської області, а й багатьох інших регіонів України.

Дмитро Ярош, голова Житомирської громадської організації «Союз голів «Голуби нашого краю», повідав, що до недавнього часу проходив як би спад цієї «голубиної» справи. Але після виставки ситуація, ймовірно, зміниться.

- Представлені породи голубів найрізноманітніші, - розповідає він. - Є єгипетські, крокуси, павичі і багато інших декоративних птахів. Багато поштових, льотних, кар'єрів і інших видів голубів. Представлені навіть так звані «м'ясні» голуби. Правда, їх ніхто не їсть. Надто дорогі. Найцікавіше, що голубами займаються лише чоловіки. Але якщо хто-небудь з жінок теж ними зацікавиться, ми їм їх навіть подаруємо!

У перспективі подібні виставки голубів припускають зробити традиційними і два рази на рік: взимку і влітку. Наступну можна очікувати до дня міста.

А ще, крім голубів, на виставці можна було побачити казкових за розміром гусей, шикарних півнів і навіть декоративних кроликів.


http://img.20.ua/photos/ria/new_images/1019/101936/10193662/10193662m.jpg








Поділитись

Новини по темі: