29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • 8 березня Житомирські даішники дарували жінкам-водіям посмішки і квіти. ФОТО

8 березня Житомирські даішники дарували жінкам-водіям посмішки і квіти. ФОТО

  • 9 березня, 2011 15:20
Жінкам завжди приємно отримувати квіти від чоловіків. А у святковий день, ще й від представників Державтоінспекції - удвічі.

Вчора, 8 березня, на центральному майдані Житомира даішники провели щорічну святкову акцію - привітання жінок, які перебували за кермом автомобілів.

Заступник начальника УДАІ УМВС України в Житомирській області Іван Прохоренко відзначив, що кількість представниць прекрасної статі за кермом щорічно збільшується.

Наперекір поширеній думці, співробітники ДАІ зазначили що дуже рідко мають проблеми з жінками-водіями, адже, як показує практика, жінки більш відповідально ставляться до безпеки дорожнього руху і рідше за чоловіків порушують Правила.

У цей святковий день, помітивши жінку за кермом, державтоінспектор зупиняв автомобіль для того, щоб вручити водієві троянду і символічну листівку з привітаннями з нагоди жіночого свята. Незважаючи на те, що подібна акція проводиться ДАІшниками не вперше, зупинка автомобілів фактично спантеличувала жінок, які перебували за кермом. Проте вже через мить, побачивши в руках вартового дорожньої безпеки троянду, на жіночому обличчі з'являлась посмішка.

Самі жінки зізнаються, що такі зустрічі з працівниками ДАІ їм подобаються найбільше. Адже усміхнений державтоінспектор у святковому мундирі та ще з квітами неабияк піднімає їм настрій. А ще не дозволяє забути про жіноче свято.


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/216679913.jpg


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/412972006.jpg


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/750093237.jpg
Поділитись

Новини по темі: