28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Mad Heads XL дали ексклюзивний концерт для житомирян. ФОТО. ВІДЕО

  • 7 березня, 2011 15:02

Український рок-гурт «Mad Heads XL» виступив у Golden Gate Pub Житомира. Хоча музиканти грали не у повному складі (тромбоніст Валерій Чесноков напередодні потрапив в лікарню), драйву і мелодики вистачало з головою. Як віджартовувався фронтмен Вадим Красноокий, - для житомирян гурт грає ексклюзивну програму, бо більше ніде вони в такому складі не виступали. Ще однією родзинкою стало те, що саме на дату концерту припав день народження Вадима. 

По наповненню концерт теж був оригінальним. Гурт представив нові пісні з програми «УкраїнSKA», хоча за словами самих музикантів, новими їх назвати якось не повертається язик, бо йдеться про рок-варіації української народної творчості. Зал зустрів такі експерименти оваціями. Танцююча та стрибаюча молодь з задоволенням підспівувала «Смерека» та «Дубки». 

Окрім експериментального рок-фолку «Скажені голови розміру XL» підірвали зал енергетикою своїх хітів «А я на морі», «Буває» та «Надія Є». Здавалось, від зали можна було заряджати мобільні телефони.

Перед початком концерту вокаліст гурту Вадим Красноокий дав інтерв’ю житомирським виданням, розповівши про витоки «УкраїнSKA» та власне творчі плани. 

В планах МедХедсів незабаром ще раз завітати до Житомира вже з офіційною презентацією програми «УкраїнSKA», адже офіційно альбом ще не вийшов.

Вадим Красноокий вітає житомирян
Mad Heads XL розважав житомирян

Mad Heads XL у Житомирі
Вадим Красноокий вітає меломанів

А я на морі в Житомирі
Зал насолоджується роботою трубача гурту Вадима Нікітана

Фронтмен гурту повністю віддавався контакту з залом
Фронтмен гурту повністю віддавався контакту з залом

Музиканти з задоволенням позували навіть для не професійних камер
Музиканти з задоволенням позували навіть для непрофесійних камер

Від братів Краснооких можна було заряджати мобілки
Від братів Краснооких можна було заряджати мобілки



Світлини: Ромка Котіков HD-Studio спеціально для "Журнал Житомира"
Поділитись

Новини по темі: