27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Житомирська митниця оштрафувала Баранівський фарфоровий завод на 3,5 млн. гривень

Житомирська митниця оштрафувала Баранівський фарфоровий завод на 3,5 млн. гривень

  • 2 березня, 2011 12:32
Житомирський окружний адміністративний суд зобов'язав ТОВ «Баранівський фарфоровий завод» сплатити податки, збори і втрати державного бюджету на суму майже 3,5 млн. грн.

Як стало відомо «Журналу Житомира», під час позапланової перевірки Житомирською митницею заводу щодо своєчасної та повної сплати митних платежів при відчуженні майна, внесеного до статутного фонду підприємства іноземним інвестором, встановлено, що товариством не було сплачено збір за ввезений на територію України товар у строки і в порядку, визначеному законодавством.

У зв'язку з цим Житомирською митницею винесено спірні податкові рішення, якими донараховано податкові зобов'язання та штрафні санкції на суму майже 3,5 млн грн.

У свою чергу «Баранівський фарфоровий завод» подав до Житомирського окружного адміністративного суду позов про скасування згаданих податкових повідомлень-рішень - повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Прокуратурою області, яка вступила у справу з метою захисту інтересів держави в особі митних органів, в суді обгрунтовано правову позицію, згідно з якою, за чинним законодавством, ТОВ «Баранівський фарфоровий завод» зобов'язаний сплатити всю суму податків за нарахованими рішенням.
Поділитись

Новини по темі: