26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Житомирський продюсер Валерій Нужда створив балет «Валері». ФОТО

Житомирський продюсер Валерій Нужда створив балет «Валері». ФОТО

  • 1 березня, 2011 16:10
Приводом для виникнення ідеї балету став виступ у Житомирі у минулому році національного грузинського балету «Сухішвілі».

Тоді грузини порадували глядачів грандіозною хореографією і безкоштовною дегустацією грузинського вина.

Житомирська співачка Валентина вирішила організувати свій балет, що складається з п'яти дівчат, виступ якого житомиряни незабаром зможуть побачити.

Дівчина подумала: «Чому б у Житомирі не створити свій балет?».

Втілити в життя цю ідею взявся хореограф, співак і актор театру ляльок Мішель Ткачук. Новий проект взяв під своє крило продюсер Валерій Нужда, з чого і народилося ім'я балету - «Валері».

Балет складається з п'яти дівчат. Саша працює піджейкою в нічному клубі «Каньон», Аліна - модель, учасниця конкурсу «Королева Дня міста Житомира», Таня та Іра - професійні танцівниці.

Сама Валентина теж переключилася з пісні на танець. Зараз дівчата готуються до презентації балету - репетирують сучасні молодіжні, латиноамериканські танці ча-ча-ча з акробатичними вставками.

За словами Валентини, балет «Валері» буде виступати сольно, а також зараз ведуться переговори про співпрацю балету з однією з зірок української естради. Ім'я щасливий зірки поки не розголошується. Так що чекаємо презентації.


В Житомире будет свой "Сухишвили"?


В Житомире будет свой "Сухишвили"?


В Житомире будет свой "Сухишвили"?


В Житомире будет свой "Сухишвили"?


В Житомире будет свой "Сухишвили"?
Поділитись

Новини по темі: