23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Третій день етапу Європейського Покерного Туру в Копенгагені

Третій день етапу Європейського Покерного Туру в Копенгагені

  • 28 лютого, 2011 14:24
Завершився третій день Головної Події етапу Європейського Покерного Туру в Копенгагені.

Ігрове поле Головної події EPT Копенгаген після третього гарячкового дня гри в готелі Radisson SAS скоротилося до 24 учасників, яким завтра у передфінальні дні турніру доведеться виявити  вісімку фіналістів.

Сьогодні ж гру в покер встигли покинути 49 учасників, і в  турнірі з'явився новий чіп-лідер. І на все це знадобилося менше восьми годин ігрового часу.

Ним став Пер Лінд зі Швеції, який за час третього дня зумів накопичити 1,622,000 фішок.

Слідом за ним у турнірній таблиці йде учасник Team PokerStars Pro Флоріан Лангман, в активі якого 1,304,000 фішок.

per_linde_ept7cop_wrap_d3.jpg

Чіп-лідер Пер Лінд


florian_langmann_ept7cop_wrap_d3.jpg

Флоріан Лангман


Це був ще один хороший день для шведів. Шестеро з них переходять у передостанній день турніру, а троє навіть входять до четвірки лідерів (Лінд,  Джоел Нордквіст і чіп-лідер вчорашнього дня Майкл Туренік).

michael_tureniec_ept7cop_wrap_d3.jpg

Майкл Туренік

Вдало цей день склався і для скандинавів у складі Ларса Крога, Йенса  Лаурідзена і Хелга Рехбека, які також переходять у наступний день з цілком робочими стеками і мають всі шанси на вихід у фінал.

А от для голландців і фіннів це був, м'яко кажучи, не день Бекхема.  Всі представники цих країн сьогодні вирушили до аут: Джонатан Вікс,  Домантас Клімціаускас, Роберт Акер, Джі Пі Келлі і Майкл Арон.

jp_kelly_ept7cop_wrap_d3.jpg

Джі Пі Келлі


Британським уболівальникам залишається сподіватися лише на Джона Імза - єдиного продовжує гру представника туманного альбіону.

Що стосується команди Team PokerStars Pro, то й від неї в турнірі залишився всього один представник. Після вильоту Келлі і Лодд - все надії на Флоріана Лангмана, благо розмір його стека не викликає побоювань.


johnny_lodden_ept7cop_wrap_d3.jpg

Джонні Лодден


Не обійшлося без втрат і в російському таборі. На 52-му місці фінішував Андрій Гулий (€ 7,377), і в наступний день турніру переходять двоє: Михайло  Лахітов (155 000) і Дмитро Віткінд (244 000).

Поділитись

Новини по темі: