29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Дебой і сотня лижників штурмували засніжені траси житомирського Гідропарку. ФОТО

Дебой і сотня лижників штурмували засніжені траси житомирського Гідропарку. ФОТО

  • 26 лютого, 2011 20:08
Сьогодні в Житомирі близько сотні лижників різного віку штурмували засніжені траси Гідропарку.

Багато хто з житомирян вперше за останні десятки років стали на лижі. Це, що стосується старшого покоління. Щодо малюків, то значна частина дітей взагалі вперше спробувала себе в якості лижника.

"Погода, як раз для лижної прогулянки - не дуже холодно, але і не відлига. Снігу достатньо. А зимові пейзажі Гідропарку - це щось. Варто тільки придивитися і стати трішечки вище своїх буденних земних проблем", - пише Сергій Фещенко, Репортер Житомира.

На лижі житомирян поставив мер Володимир Дебой, який планував ще до нового року почати в Житомирі дні здоров'я. Але тоді сніг розтаял і довгий час погода дарувала нам відлига. І ось під кінець зими Житомир знову засипало снігом. У місті на дорогах справжнє пекло - машини буксують, потрапляють у снігові пастки. А в Гідропарку - справжній рай. Саме час ставати на лижі.

Міська рада для цих потреб закупила 80 пар лиж, щоб кожен школяр, хоча б раз на сезон (поки є сніг) став на лижі та скоїв дійсно цілющі лижну прогулянку сніговими заметами Гідропарку.

Мер Житомира Володимир Дебой, як і місяць тому на ковзанах, взяв активну участь у спортивному заході. Надів лижі і вперед штурмувати лижну трасу. За ним навздогін кинувся заступник міського голови Микола Боровець, який дуже любить активний спосіб життя і цінує відпочинок на природі. Стала на лижі і начальник міського управління у справах сім'ї, молоді та спорту Олена Сарно.

Сподіваємося, що пропаганда здорового способу життя поверне житомирян особою до фізкультури і спорту.




Близьке сотні ліжніків різного віку сьогодні штурмувалі засніжені траси Гідропарку



Діти Прийшли з своїмі батьками, дідусямі та бабуні



Володимир Дебой: Сьогодні знаменна дата для Усього міста: вперше відкрито з часів Незалежності у Житомирі проходитиме масовий лижна забіг!





Усі на старт!


Міський голова готується до старту. Уся Увага прікута до нього. Як Виявилося, на лижах ВІН трімається так само вправно, Як І на ковзанах

Заступник міського Голови Микола Боровець, з притаманним йому запалом, намотає чимало лижна кіл

Начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Жітомірської міської ради Олена Сарно сьогодні теж стала на ліжі та здійсніла лижну прогулянку
Поїхали !!!)))

Сьогодні у Житомирі КАТАТИСЯ Усі!
Поділитись

Новини по темі: