16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Міліція затримала в Житомирі жінку яка продавала макову соломку

Міліція затримала в Житомирі жінку яка продавала макову соломку

  • 24 лютого, 2011 13:36
Оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Корольовського РВ отримавши інформацію про те, що в одному з мікрорайонів Житомира з'явилася жінка, яка намагається продати наркотичну сировину виїхали до вказаного місця.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє Ольга Семенюк, Корольовський РВ УМВС України в Житомирській області.

Хто саме ця жінка оперативники напевно не знали, але біля одного з розважальних закладів вони помітили свою давню знайому - 26-річну дівчину, яка перебувала на обліку в міліції як особа, яка вже затримувався за збут наркосировини. Тому її присутність небезпідставно зацікавила працівників міліції.

Помітивши правоохоронців, дівчина заметушилася. На запитання міліціонерів про зміст поліетиленового пакету, який вона тримала в руках, нервуючи, відповіла: "Нічого цікавого, особисті речі".

Втім оперативники, заглянувши всередину пакета, переконалися, що їх підозри не безпідставні. На дні пакета перебувало майже три склянки висушеної макової соломки. Дівчина, яку тут же затримали, не стала заперечувати очевидне і розповіла, що дану сировину придбала у незнайомого чоловіка для подальшого перепродажу.

Висновок експертів підтвердив, що товаром затриманої є висушена макова соломка.

Зараз відносно жінки порушено кримінальну справу за статтею 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 12 років.

У цілому ж, як повідомив начальник сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ярослав Назаренко, з початку року правоохоронцями на території лише Корольовського району м. Житомира було виявлено 11 фактів пов'язаних з незаконним обігом наркотиків, в 7 випадках вже порушені кримінальні справи.
Поділитись

Новини по темі: