19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • У Житомирі почали штрафувати магазини за неприбраний сніг на сходах і тротуарах

У Житомирі почали штрафувати магазини за неприбраний сніг на сходах і тротуарах

  • 23 лютого, 2011 12:37
21 лютого інспектори з благоустрою міста Житомира склали 8 протоколів за неналежне прибирання закріпленої території від снігу.

Про це на робочій нараді в міській раді повідомила заступник начальника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Тетяна Степаницька.

На думку куратора житлово-комунальної галузі міста Миколи Боровця, така кількість протоколів - вкрай мало для такого міста, як Житомир.

- Ви пройдіться по місту і подивіться, як проводиться прибирання снігу. У деяких організаціях, за якими закріплена територія, не те, що в 7 ранку - в полудень, вибачте, мітла не ходила. Чому в одному ЖЕКу в 5-6 годин підметено, що аж дивитися любо, а в інших до 15 годин не зроблена робота?

Микола Боровець доручив інспекторам підприємства опрацювати закріплені території з тим, щоб за результатами протоколів на адмінкомісії карати тих, хто не виконує своїх обов'язків.

- Можемо покликати телебачення, щоб усе місто бачило, хто неналежним чином виконує обов'язки. Для кого така публічність буде невпливовим аргументом, будемо відправляти по місту інспекторів, нехай вони складають протоколи, і в тих місцях, де не забиралося - все повинно бути заактовано.

Як повідомлялося на нараді, в кожному ЖЕКу заготовлено 35 тонн суміші солі та піску для посипання тротуарів. Піщана суміш стане в нагоді після ослаблення морозів і часткового танення снігу.
Поділитись

Новини по темі: