19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Боровець не задоволений прибиранням снігу в Житомирі: Біля драмтеатру коїться щось жахливе

Боровець не задоволений прибиранням снігу в Житомирі: Біля драмтеатру коїться щось жахливе

  • 21 лютого, 2011 11:25
Комунальні служби Житомира в черговий раз опинилися не в змозі розчистити сніг на дорогах і вулицях міста.

Про це на робочій нараді з питань діяльності житлово-комунальної сфери міста сказав заступник мера Житомира Микола Боровець.

Він попросив начальника управління автомобільних доріг Володимира Гаврилюка пояснити, чому в черговий раз дорожня служба не впоралася з розчищенням вулиць, і коли управління доріг почне прибирати сніг від драмтеатру, де «твориться щось жахливе».

Володимир Гаврилюк пояснив, що у вихідні дні техніка - 2 грейдера, 4 трактори і 4 снігозбиральні машини - була кинута на розчищення тільки центральних вулиць через ... економію палива. Тепер паливо знайдено, але виникла інша проблема - техніка не справляється з такою кількістю снігу.

Гаврилюк також повідомив, що на підприємстві зараз проходить підготовка до нічного прибирання снігу.

З жорсткою критикою роботи підприємства автомобільних доріг виступив присутній на нараді куратор Житомира від облдержадміністрації Олександр Нікітюк.

- Це ваш обов'язок прибирати, і не треба ні в кого питати дозволу, прибирати або не прибирати, - сказав він, звертаючись до Володимира Гаврилюку. - Виконуйте свої функціональні обов'язки. І поясніть, як ми допустили, що навколо снігові замети. Не забувайте, що люди ходять по вулицях і дають нам всім разом оцінку.

За прогнозами синоптиків, рясні снігопади в Житомирі та області очікуються до четверга цього тижня.
Поділитись

Новини по темі: