28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Мер Житомира зайнявся пошуком тролейбусів куплених 3 роки тому. Один вже знайшов

Мер Житомира зайнявся пошуком тролейбусів куплених 3 роки тому. Один вже знайшов

  • 21 лютого, 2011 11:16
Мер Житомира Володимир Дебой намагається знайти вирішення питання про повернення до Житомира чотирьох нових тролейбусів, куплених ще три роки тому.

Як повідомляв «Журнал Житомира», договір на закупівлю цих тролейбусів, на суму понад 2 мільйони 337 тисяч гривень, було укладено ще в кінці 2008 року. Угода була підписана через посередника між Львівським заводом комунального транспорту та замовниками.

До цих пір цього транспорту в місті немає.

 - Сьогодні ми серйозно працюємо над тим, щоб все ж таки отримати нові тролейбуси, принаймні, 100% домовленість є про один тролейбус. Три роки тому було проплачено за ці тролейбуси. За моїм дорученням була робоча поїздка до Львова, і в ході зустрічі досягнуто домовленості, що найближчим часом ми отримаємо тролейбус і укладемо угоду про подальшу співпрацю, - зазначає Володимир Дебой.

Також, на найближчій сесії Житомирської міської ради (3 березня) депутати планують розглянути питання виділення коштів на розрахунок за травень трамваїв, куплених у Вінниці .

 - Ми привезли 5 трамваїв, відремонтованих, чеських, і вони сьогодні знаходяться в ТТУ. Нам необхідно виділити кошти на розрахунок за ці трамваї, і відповідно вони будуть працювати на житомирських вулицях. Але найголовніше, що нам повірили і пішли назустріч, тому що на ці трамваї було достатньо покупців з інших міст, які готові були оплатити їх одномоментно.


Як повідомлялося, у Житомира існує домовленість з Київською міською держадміністрацією на придбання у столиці 40 тролейбусів випуску 2000 - 2002 років.
Поділитись

Новини по темі: