29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі ДАІшник «придумав порушення» і втік від водія. ВІДЕО

У Житомирі ДАІшник «придумав порушення» і втік від водія. ВІДЕО

  • 18 лютого, 2011 14:48
У житомирських ДАІшників нова "акція" - навіть якщо водій нічого не порушив, автоінспектор люб'язно придумає йому порушення і складе протокол, - пише Діана Мінаєва, 20 хвилин.

Однією з жертв цієї "акції" став житомирський водій Василь Щербаков.

Вночі 14 лютого, близько 3:00, Сержант ДПС, самотньо стояв на вул. Шелушкова і зупинив автомобіль Василя. Яке ж було здивування водія, коли ДАІшник почав стверджувати, що їхав Василь ... по вулиці Гололівській проти знака "Односторонній рух"!

Отримавши документи Василя і побачивши, що водій включив камеру мобільного телефону, автоінспектор ... кинувся тікати.

Хвилин сорок водій шукав втікача сержанта. Зрештою патруль ДПС він виявив на вул. Гоголівській, де на його ім'я вже закінчували складати протокол.

Шукати правди Василь Щербаков відправився на наступний день в обласне управління ДАЇ. Але, як виявилося, доступ для "простих смертних" перекритий не тільки до керівних кабінетів, але і до співробітників відділу по зв'язках з громадськістю.

І хоча сума штрафу "не критична" (близько 500 грн), житомирянин не згоден миритися з таким свавіллям і планує відстоювати свої права в суді.

Нагадаємо, як повідомляв Дорожній контроль, вчора в Інтернет потрапило відео планерки в ДАЇ м. Бердянська. Під час заходу начальство давало чіткі вказівки інспекторам скільки яких протоколів потрібно скласти за день.

Поділитись

Новини по темі: